Журналистът Симеон Миланов: Внимание - идва първата вълна бежанци, договорени от престъпната Сглобка

Акценти

Журналистът Симеон Миланов: Внимание - идва първата вълна бежанци, договорени от престъпната Сглобка

107210
на 12.02.2024
Журналистът Симеон Миланов: Внимание - идва първата вълна бежанци, договорени от престъпната Сглобка

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Готви ли се съзнателна или несъзнателна етническа подмяна на българите и можем ли да я спрем?

Дълги години в Европа се разпространяват мантрите, че заради демографската криза и нуждите на бизнеса и пенсионната система европейските страни трябва да отворят широко вратите си за "инжeнерите и лекарите" от Близкия изток и Африка. Да, сред мигрантите наистина има инжeнери и лекари, както и изстрадали и нуждаещи се хора. Поне 3-4 % от тях са такива....

Но даваме ли си като общество сметка, че моята любима, най-сурова учителка на народите - Историята, не прощава илюзиите, толерантността и самозаблудите? Тя ни показва, че всяка миграция, която направи повече от 1-2 % разлика в етническата, религиозно-цивилизационна и социо-културна композиция на едно общество, води до почти необратими промени. А в Европа говорим за много повече. В една Франция вероятно 35-40 % от населението вече не е съставено измежду традиционните за тази страна етноси - французи, бретонци, елзаски немци, корсиканци, баски и т.н. И заради това нито френската култура, нито френската политика, нито ситуацията с вътрешната сигурност и битовата престъпност, някога ще бъдат такива, каквито са били преди 50 години.

Но, за да бъда по-конкретен, нека си поговорим за България. Истината е, че у нас етническите българи са по неофициални данни не повече от 75 % от населението, а сред младите и децата (от 0 до 29) вероятно са не повече от 55-60 %. На фона на това, както и на пълната неспособност на МВР (заради липсата на политическа воля, а не липса на професионализъм сред служителите на структурите свързани с вътрешната сигурност), а най-вече на фона на демографския ни колапс, приемът дори на малки групи от сирийски и афганистански мигранти може да е съдбоносен за България.

В дисциплинирана, уредена и стабилна Швеция, в която близкоизточните народи вече съставляват около 20 % от населението, говорим за Стокхолм като за "световна столица на изнасилването". В Париж, Брюксел, Берлин, Кьолн, Франкфурт, Марсилия и т.н., говорим за гета и т.нар. "no go zones" (зони, в които полицията рядко смее да стъпи без сериозни подкрепления и въоръжена сила). Това ли искаме за България?

Уважаеми сънародници, вярвам, че повечето от вас са виждали какво представлява районът около "Лъвов мост", "Мария Луиза" и Джамията след 19 часа. Сега представете си как в това се превръщат в рамките на месеци и години (не много) големите български градове. И то в добавка към вече съществуващите етнически дисбаланси, проблеми, както и пълната неспособност и нежелание на политическата ни каста от некадърници и национални предатели, да интегрират и социализират циг@нското население.

Ясно е, че за някои наши геополитически "партньор" това вероятно е добре дошло, тъй като по цивилизационни причини те нямат доверие на православните етнически българи. Също така е ясно, че нашите безумни политици от престъпната Сглобка, които извършиха крупно предателство, което ще се помни векове наред, съгласявайки се на "въздушен Шенген" срещу безконтролния прием на върнати от Австрия мигранти.

Първите от тези афганистански и сирийски мигранти, които Австрия ще ни върне, идват утре сутрин, на 13.02 на летище София. По този въпрос ви съветвам да следите информационна агенция ПИК, в която ще излезе допълнително информация по темата, но от сега апелирам: нека, който не иска Софиия да се превърне в Кабул или Кандахар, да бъде готов да действа.

С група български общественици, учени, журналисти и родолюбци, сред които полк. Николай Марков, Недялко Недялков, Страхил Ангелов, г-жа Мария Мусорлиева, проф. Боян Дуранкев и много други, сформирахме неформалната група "Първо България", която ще има за цел натиск срещу управляващия режим именно по такива въпроси. Присъединете се към нашата акция, защото ако не действаме сега, утре може да е буквално късно за България!

Симеон Миланов

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 88
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК