Журналист бие аларма: В момента в СИК-овете фалшифицират вота!

Акценти

Журналист бие аларма: В момента в СИК-овете фалшифицират вота!

922155
на 09.06.2024
Журналист бие аларма: В момента в СИК-овете фалшифицират вота!
Автор:   Стоян Тончев

Последвайте ни в Google News Showcase

Предстои поредната огромна фалшификация и манипулация на вота, която се прави и в момента.

Процентите за първите шест партии и коалици на социологическите агенции, които ни показват телевизиите, са поръчани, нереални и в момента ги нагласят по СИКове, за да ги докарат да предварителните резултати, които са заложени.

Снимката, която публикувам, е от един много добре осветен по принцип двор на училище в Поморие, който точно в изборната нощ “случайно” е тъмен като в рог. Няма нужда да влизаме в теории на конспирацията, за да си помислим логичното - че има “нещо”, което ще влиза и излиза и трябва да остане скрито, защото сметките не излизат.

Промените предстоят!

Не само в България, а в цяла Европа.

Ще има смяна на елитите.

Стоян Тончев

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК