Журналист бие аларма: В момента в СИК-овете фалшифицират вота!

Акценти

Журналист бие аларма: В момента в СИК-овете фалшифицират вота!

930174
на 09.06.2024
Журналист бие аларма: В момента в СИК-овете фалшифицират вота!
Автор:   Стоян Тончев

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Предстои поредната огромна фалшификация и манипулация на вота, която се прави и в момента.

Процентите за първите шест партии и коалици на социологическите агенции, които ни показват телевизиите, са поръчани, нереални и в момента ги нагласят по СИКове, за да ги докарат да предварителните резултати, които са заложени.

Снимката, която публикувам, е от един много добре осветен по принцип двор на училище в Поморие, който точно в изборната нощ “случайно” е тъмен като в рог. Няма нужда да влизаме в теории на конспирацията, за да си помислим логичното - че има “нещо”, което ще влиза и излиза и трябва да остане скрито, защото сметките не излизат.

Промените предстоят!

Не само в България, а в цяла Европа.

Ще има смяна на елитите.

Стоян Тончев

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК