ЗАБИВКА: Родна сексбомба с яка дупара мачка чаршафите на американската звезда Аарън Картър (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ЗАБИВКА: Родна сексбомба с яка дупара мачка чаршафите на американската звезда Аарън Картър (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

47944
на 14.01.2020
ЗАБИВКА: Родна сексбомба с яка дупара мачка чаршафите на американската звезда Аарън Картър (ГОРЕЩИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Родна сексбомба заби една от големите музикални звезди на Щатите - Аарън Картър, популярен особено много сред тийнейджърите. Изрусената блондинка се подвизава в Америка с имената Мелани Мартин. А тези дни певецът, рапър, продуцент и танцьор сам обяви връзката им с публикации в социалните мрежи.

препоръчано

Аарън Картър се похвали с първата целувка, като каза, че била доста сладка. Той дори си пусна снимка от прелюдията към нея. Във видеото, където певецът шофира в пустинята, а Мелани до него кокетничи, Картър пояснява, че не знае дали тя го обича или не, но го е събудила от дрямката и той не е имал нищо против, пише "Телеграф".

Феновете на брата на Ник Картър от "Бекстрийт бойс" обаче са недоволни от новата му връзка и открито плюят изрусената блондинка. Обвиняват я, че говори с акцент, а тя им отговаря, че е с български произход и няма как да е без акцент.

Най-много хули обаче има за това, че цялата била наблъскана със силикон и изобщо била фалшива. Мелани отговаря, че по нея има и много естествени неща, дори била с целулит.

Според американски сайт Мелани е на 30 и няколко години. Работи като барманка в оборотен клуб в Калифорния, известен, че персоналът прави шоу програми между раздаванията на питиетата. Самата тя сложи знака за пръстен в социалните мрежи, което е символ на годеж, но такъв няма официално обявен.

В последните години Картър доста често сменя приятелките си. Преди време той призна, че е правил секс и с мъже в миналото, но виждал бъдещето си само и единствено във връзките с жени. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК