Забравеният Радев се самопокани на църковна церемония - злоупотребява с богоугодното дело, за да всява хаос

Политика

Забравеният Радев се самопокани на църковна церемония - злоупотребява с богоугодното дело, за да всява хаос

90021
на 27.11.2020
Забравеният Радев се самопокани на църковна церемония - злоупотребява с богоугодното дело, за да всява хаос
Автор:   ПИК

Безделникът от "Дондуков" 2, който не работи и вече прибира по 15 бона на месец за нищоправенето си, се изтърсил непоканен на церемонията по вграждането на темелния камък на новостроящия се храм в София, посветен на "Свети Пимен Зографски" - светецът, който в най-тежките времена на черното робство, е възстановил и въздигнал над 300 храма по българските земи.

препоръчано

На церемонията е било официално предвидено участитето на столичния кмет Йорданка Фандъкова и вицепрезидентът Илияна Йотова. Те са били поканени от църковното настоятелство.

Съвсем неочаквано обаче в софийския квартал "Изгрев" се изтърсил и метежникът от харманлийското село Славяново. Забравеният и ненужен Радев само така може да намери поле за изява, където да ръси втръсналите си до болка клишета в опит да всява хаос в държавата и да напомня за себе си.

ПИК припомня, че това не е първият случай, в който бившият пилот, се самопоканва на някое събитие. Той редовно се появява неканен в университети и училища, като любимото му поле за политически пиар е военното училище във Велико Търново.

Днес явно привлечен от медийния интерес, който подобен богоугоден акт генерира, размахващият юмруци политкомисар е решил да се изтърси само и само да има къде да се покаже и да си прави пиар.

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 296
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това