Забраниха влизането в морето на 12 плажа в Гърция заради замърсяване

Балкани

Забраниха влизането в морето на 12 плажа в Гърция заради замърсяване

8874
на 31.07.2022
Забраниха влизането в морето на 12 плажа в Гърция заради замърсяване
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Гръцкото министерство на здравеопазването забрани влизане в морето на 12 плажа в област Атика, предаде БНР.

препоръчано

При изследване качеството на морската вода в областта властите са констатирали, че има райони със силно замърсяване на водата, което е опасно за здравето на хората. На тази база министерството на здравеопазването наложи забрана за влизане и плуване в морето на опасните места.

В област Атика се забранява плуването на плажна ивица в близост до всички пристанища и места за ремонт на плавателни съдове.

Не трябва да се влиза в морето по цялата дължина от пристанище Пирея до Перама, както и по цялата вътрешна дължина на пристанище Рафина. Забраната се отнася общо за 12 места.

Поставени са табели, които посочват причината за въведеното ограничение.

Въпреки че има глоба за нарушителите, местните власти не очакват, че хората няма да се подчинят, защото е свързано с тяхното здраве.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК