Заваляха сигнали за проблеми с машините

Животът днес

Заваляха сигнали за проблеми с машините

9906
на 21.11.2021
Заваляха сигнали за проблеми с машините
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Първите сигнали за проблеми с машините вече са факт. Става въпрос за машина в Русе, при която картите не са сработили и за още една в София.

препоръчано

ЦИК взе решение в тези места да се премине към гласуване на хартия.

В 29-а секция в училище „Райна Княгиня”  в Пловдив машината за гласуване също не работи.

Машина е спряла да работи в Добринище. Секцията е с две машини и на другата може да се гласува. Трима членове на секции пък не са се явили, съобщи говорителят на РИК – Благоевград  Радослав Митев.

Проблем с една от машините за гласуване имаше и в Дебелец. Великотърновският град традиционно има проблеми с машините на изборите. Днес една от машините заработи за кратко и след това спря.

Две машини не са сработили и в Горна Оряховица. В областта имаше и куриозен случай – машина от София пътува до Несебър, за да стигне до Велико Търново. Става въпрос за грешка с доставките.

До момента няма данни за сериозни нарушения по време на балотажа.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юни - Телците да очакват материални придобивки, заядливи колеги пречат на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юни - Телците да очакват материални придобивки, заядливи колеги пречат на Стрелците
ПИК TV x
САМО В ПИК! Диана Дамянова разкри подробности за охраната на политиците: Приятелка живее до дувара на Борисов, няма снайперисти. А защо пазят Атанас Атанасов, той е никой! (ВИДЕО) САМО В ПИК! Диана Дамянова разкри подробности за охраната на политиците: Приятелка живее до дувара на Борисов, няма снайперисти. А защо пазят Атанас Атанасов, той е никой! (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК