Завера "Възраждане" - ГЕРБ за НСлС! Свиленски ги разобличи: Бяхте "на коленце" при Радомир Чолаков, но ви употребиха

Епицентър

Завера "Възраждане" - ГЕРБ за НСлС! Свиленски ги разобличи: Бяхте "на коленце" при Радомир Чолаков, но ви употребиха

74127
на 30.06.2023
Завера Възраждане - ГЕРБ за НСлС! Свиленски ги разобличи: Бяхте на коленце при Радомир Чолаков, но ви употребиха
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Завера между "Възраждане" и ГЕРБ разобличиха от БСП. От трибуната Георги Свиленски прочете част от стенограма на заседанието на НС, от която стана ясно договаряне между представители на двете партии по време на приемане на Законопроекта на съдебната власт на второ четене.

препоръчано

Припомняме, че на 2 юни с гласовете на ГЕРБ този законопроект беше приет, като в него се предвиждаше следствието да бъде извадено от прокуратурата. Последва вето на президента Румен Радев, а по-рано днес депутатите от ГЕРБ гласуваха срещу закона, като подкрепиха по този начин ветото на държавния глава.

Г-н Петров, не разбрахте ли, че останахте излъгани от ГЕРБ, използваха ви, подкрепихте закона на първо и второ четене, а сега ви изоставиха, каза Свиленски, обръщайки се към депутата от "Възраждане" по отношение на подкрепата на партията му за Закона за съдебната власт, в който следствието се вади от прокуратурата. На този текст президентът Румен Радев наложи вето и ГЕРБ, ПП и ДБ се отметнаха днес от първоначално гласуваното, като подкрепиха ветото на Радев.

Тъй като г-н Петров оспорва, че е бил на коленце тука, сега чета стенограмата - председател на тогавашното заседание е Росица Кирова, в скоби пише: народният представител Петър Петров с лаптоп приближава банката на докладчика, реплика на докладчика Радомир Чолаков, цитира Свиленски текст от стенограмата.

За това става въпрос - бяхте на коленце, Радомир Чолаков ви казва, а вие пишете, каза още Свиленски.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПИК TV! Ето го посланието на Бойко Борисов от Петрич (НА ЖИВО) ПИК TV! Ето го посланието на Бойко Борисов от Петрич (НА ЖИВО)
ново
Днес: 88
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК