Завъртат Роксана по сръбска телевизия

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Завъртат Роксана по сръбска телевизия

5910
на 28.04.2021
Завъртат Роксана по сръбска телевизия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Роксана подгря последователите си в социалните мрежи с новината, че в най-скоро време ще си сюрпризира с няколко проекта едновременно.

препоръчано

"Не може и да си представите колко много музика подготовям за вас, любими мои. Дуети, няколко, като един от тях e с моя почитател - победителя във предизвикателството "Пей с мен" Силви Димитров, балади, кючеци - въобще от всичко за всеки. Един друг от дуетите обаче е с #НЕГО? ще разлае определено и мощно кучетата, само като си помисля и настръхвам, защото това е просто невероятна и неочаквана комбинация", написа певицата на "Пайнер", видя ПИК.

"Преди всичко това за всички мои почитатели в Сърбия ще излезе сръбската версия на "Кралица", която и на сръбски носи същото име. Песента за тях е чисто нова и ще бъде представена с премиера на сцената на Zvezde Granda Official и в ефира на Grand televizija", добави Рокси.

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК