Загиналият в тежката катастрофа по пътя Русе-Силистра е 24-годишен млад мъж

Инциденти

Загиналият в тежката катастрофа по пътя Русе-Силистра е 24-годишен млад мъж

24808
на 05.09.2018
Загиналият в тежката катастрофа по пътя Русе-Силистра е 24-годишен млад мъж
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

На 24 години е загиналият мъж в тежката катастрофа снощи по пътя Русе-Силистра, в участъка между село Сандрово и град Сливо поле, информират от областната дирекция на МВР в крайдунавския град.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Сигнал за инцидента е постъпил в 20.42 часа. Веднага на мястото пристигат екипи на противопожарната служба, на полицията и на Спешна помощ.

Според първоначалните данни на прав и сух участък автомобил "БМВ" с разградска регистрация, с 19-годишен шофьор, движещ се към град Сливо поле, се блъска в идващото срещу него "БМВ" с русенска регистрация, управлявано от 24-годишен мъж.

При удара първата кола се разцепва на две части, като предницата й се подпалва. Лекият автомобил с русенска регистрация е напуснал пътното платно вдясно и се е блъснал в крайпътно дърво. На място е починал 24-годишният шофьор. С него е пътувало и 18-годишно момиче, което се е возило на предната седалка. То е тежко пострадало и е настанено в интензивното отделение на русенската болница с опасност за живота. Шофьорът на другия автомобил също е в интензивното отделение на медицинското заведение с фрактури на крака и таза, множество натъртвания и охлузвания по цялото тяло, но няма опасност за живота му.

Продължава изясняването на обстоятелствата и причините за възникването на тежкото произшествие.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите решават дали ще имат заседания по време на избори. От Възраждане“: Неможачите, които промениха Конституцията, сега искат да я суспендират (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите решават дали ще имат заседания по време на избори. От "Възраждане“: Неможачите, които промениха Конституцията, сега искат да я суспендират (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК