Загина авиоинструктор на актьорите от „Топ Гън: Маверик“ (ВИДЕО 18+)

СВЕТЪТ ДНЕС

Загина авиоинструктор на актьорите от „Топ Гън: Маверик“ (ВИДЕО 18+)

19216
преди 4 часа
Загина авиоинструктор на актьорите от „Топ Гън: Маверик“ (ВИДЕО 18+)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Инструкторът по летене, който обучаваше актьори във филма „Топ Гън: Маверик“ от 2022 г., загина при катастрофа с малък самолет по време на авиошоу в Ню Мексико, предаде dariknews.bg. Чарлз Томас "Чък" Коулман е бил единственият човек на борда на двуместния моноплан Extra Flugzeugbau EA300, когато самолета пада около 14:30 ч. местно време в неделя, предаде Sky News. Коулман е изпълнявал полет по време на изложението за въздушно и космическо изкуство Las Cruces на международното летище Las Cruces, казаха градските власти. Авиошоуто беше прекратено след катастрофата, станала на около половин миля западно от летището.

препоръчано

Колман участва в стотици въздушни шоута и е извършил повече от 3000 полета, според уебсайта му. Като инструктор на актьорите от "Топ Гън: Маверик" с участието на Том Круз, той е извършил повече от 100 полета, за да подготви екипа за полет с F-18 Hornets на ВМС на САЩ.

Актьорът Майлс Телър отдаде почит на Коулман, като написа в X, че пилотът е "изиграл важна роля в подготовката ни за Top Gun: Maverick".

"Той беше аерокосмически инженер, пилот на авиошоу, тестов пилот и наш приятел", написа Телър. И допълни, че Коулман винаги е бил на тяхно разположение. "Той беше мил, скромен и любопитен към другите и света, в който живеем. Отиде си твърде рано, но приносът му ще продължи да живее вечно. Благодаря за спомените, Чък", сподели още актьорът. 

Кметът на Лас Крусес - Ерик Енрикес заяви в понеделник: "Бихме искали да изразим нашите най-дълбоки съболезнования на близките и феновете на Чък Коулман."

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов пак подпука ПП: Сетиха се за обещаното в сглобката, а 18 милиона - дупка (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов пак подпука ПП: Сетиха се за обещаното в сглобката, а 18 милиона - дупка (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК