BG EN

Загърнат кашкавал на скара

Читателски рецепти

Загърнат кашкавал на скара

43983
на 29.08.2013
Загърнат кашкавал на скара
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Маргарита Димитрова, Червен бряг

препоръчано

Необходими продукти:
За 1 порция:
100 г кашкавал - на плочка
малко масълце
чубрица
черен пипер
по - голямо парче пекарска хартия
Начин на приготвяне:
Вземате квадратно или правоъгълно парче хартия за печене и в средата й поставяте малко масълце. Върху него слагате кашкавала, намазвате и него с масълце и го поръсвате с чубрица и черен пипер. Загъвате добре съдържанието и го слагате върху гореща скара. След 2- 5 минути го обръщате. След като изтече желаното от вас време, отстранете от скарата. Консумирайте така, както ви харесва - или горещ и разтечен кашкавал, или пък поохладен и леко стегнат.
Препоръки:
1. Можете да го приготвите и без масло, защото той си е достатъчно мазен, но аз исках да съм сигурна, че ще ми ухае “маслено” и ще има какво да си топна.
2. Печете го 5 минути, ако искате да изглежда така. При по-малко време за печене той ще е по-стегнат.
3. Можете да го изпечете без подправки, ако го предпочитате с натурален аромат.
4. Напълно допустима е подмяната на посочените от мен подправки.
Добър апетит от мен!
И... не забравяйте за биричката, грехота ще да е!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния понеделник на ноември: Ракът да не бърза със смяната на работното място, Лъвът да не е алчен САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния понеделник на ноември: Ракът да не бърза със смяната на работното място, Лъвът да не е алчен
ПИК TV x
Проф. Георги Рачев с топ прогноза пред ПИК TV: Студ сковава страната през следващите дни - ще виждаме какво дишаме! Лошото е, че... (ВИДЕО) Проф. Георги Рачев с топ прогноза пред ПИК TV: Студ сковава страната през следващите дни - ще виждаме какво дишаме! Лошото е, че... (ВИДЕО)
ново
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК