ЗАДАВА ЛИ СЕ ГЛАД: Индия забрани износа на пшеница

Азия

ЗАДАВА ЛИ СЕ ГЛАД: Индия забрани износа на пшеница

6915
на 16.05.2022
ЗАДАВА ЛИ СЕ ГЛАД: Индия забрани износа на пшеница
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Индия забранява износа на пшеница, съобщиха от Главното управление на външната търговия на Министерството на търговията и промишлеността, цитирано от местни и чуждестранни медии.

препоръчано

Решението влиза в сила незабавно, предават световните агенции.

В изявлението на ведомството се посочва, че решението е било взето, като част от мерки за контрола на ръста на вътрешните цени, предвид внезапния скок на световните цени на пшеницата, причинен от много фактори.

Разрешават се превози на зърнени култури, за които са издадени неотменими акредитиви до 13 май.

Друго изключение е износът на пшеница със санкцията на индийското правителство за задоволяване на нуждите на други държави по искане на техните власти.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК