Задава ли се смяна на караула в "А" група?

Футбол

Задава ли се смяна на караула в "А" група?

6683
на 18.10.2015
Задава ли се смяна на караула в А група?
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Феновете на "Левски" вече видяха любимците си на върха в класирането, което ги накара да мечтаят за нещо повече през този преломен за вековния тим сезон. Тази вечер от 20:00 часа "сините" приемат хегемона в последните години Лудогорец на собствената си арена "Георги Аспарухов" и при успех ще дадат сериозна заявка за промяна на установилото се статукво в българския футбол.

Победа с адрес "Герена" ще направи "Левски" фаворит №1 за титлата. Една загуба също няма да е фатална, но ще позволи на Лудогорец да си върне първото място, а с това и психологическото предимство в битката за трофея. Едно равенство ще е в интерес най-вече на дебнещия от трета позиция тим на Литекс, който гостува по-рано през деня на Монтана.

Лудогорец и "Левски" вече играха в началото на сезона като победата взе тима от Разград. Оттогава обаче изтече много вода, а двата тима не приличат на тези отпреди два месеца и половина. Лудогорец е воден от нов треньор - Едуард Ераносян, който все още се ориентира в обстановката, докато начело на Левски Стойчо Стоев вече бере плодовете на труда си.

На "Герена" се завърнаха и опитни асове като Владимир Гаджев и Живко Миланов. На разположение са и нападателите Умар Диаби и Атанас Курдов, които през август нямаха картотеки. Поне шестима от титулярите от мача в Разград ще излязат и тази вечер, но някои от тях ще са на различни позиции.

Големи промени ще има в състава на Лудогорец. Едва петима от героите от тогавашния мач ще започнат от първата минута и днес, като Йордан Минев ще смени позицията на ляв бек с десен защитник. Със сигурност ни очаква един съвсем различен сблъсък между двата лидера в класирането, който се очертава доста непредвидим заради многото промени и големия залог в срещата. /"Спортал"

Вероятни състави:

"Левски": Йоргачевич, Минев, Белаид, Карнер, Миланов, Костадинов, Гаджев, Краев, Бедоя, Прохазка, Диаби.

Лудогорец: Борян, Натанаел, Моци, Керчев, Й. Минев, Дяков, Препелица, Вандерсон, Марселиньо, Кафу, Кешерю.

Баланс в "А" група: 11 мача, 3 победи за "Левски", 8 победи за Лудогорец, г.р.: 9:17         

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК