Задържаха бивш футболист за нападението на журналистите от бТВ

Избори

Задържаха бивш футболист за нападението на журналистите от бТВ

27614
преди 5 часа
Задържаха бивш футболист за нападението на журналистите от бТВ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Двама души са задържани за нападението над екип на бТВ в хасковския квартал "Република", съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

препоръчано

Според неофициална информация сред тях е Юлий Шекеров, който е бивш футболист и син на кметския районен наместник в квартала Огнян Шекеров.

Инцидентът стана тази сутрин край заведение на улица "Ястреб", за което Шекеров твърди, че е негово. Той е носел бадж като представител на секция, въпреки че там няма такава.

Имената на бившия футболист, включително и на таткото, фигурират в решение от 23.10.2024 г. на РИК-Хасково за утвърждаване на списък с упълномощени представители от новосформирана партия. Вторият арестуван е 65-годишен мъж, допълниха от МВР в Хасково.

свързани новини

Ситуацията се разиграла, когато репортерът Мария Георгиева и операторът Петър Картулев са снимали репортаж за протичането на изборите в Хасково. В този момент те са били нападнати от жители на квартала, което е заснето на видео и звуков материал. Двамата са били блъскани, а операторът е отнесъл и удари, писа "Haskovo.net".

Георгиева веднага е подала сигнал на тел. 112 и на място незабавно са били изпратени полицейски екипи, започнали разследване и издирване на нападателите. В хода на работата е образувано досъдебно производство под контрола на Районна прокуратура-Хасково. Предстои изясняване съпричастността на двамата задържани по случая.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
ПИК TV! Нови кошмарни избори за ППДБ - лидерите се събраха на Кърниградска, мълчат кой им е кандидатът за премиер (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ПИК TV! Нови кошмарни избори за ППДБ - лидерите се събраха на "Кърниградска", мълчат кой им е кандидатът за премиер (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 149
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК