Задържаха въоръжени тийнейджъри, ограбили магазин във Варна

Крими

Задържаха въоръжени тийнейджъри, ограбили магазин във Варна

2906
на 09.06.2021
Задържаха въоръжени тийнейджъри, ограбили магазин във Варна
Автор:   ПИК

По досъдебно производство на Районна прокуратура – Варна, за грабеж от магазин за хранителни стоки са задържани трима непълнолетни.

препоръчано

В малките часове на 7 юни 2021 година в магазин за хранителни стоки, намиращ се на бул. „Чаталджа“ във Варна, е извършен грабеж. Според първоначалните данни в обекта нахлули трима маскирани, заплашили с пистолет продавач-консултанта и ограбили оборота от касата -  сума между 800 и 1000 лева. По случая незабавно е образувано досъдебно производство под надзора на Районната прокуратура в града.

По горещи следи, само за денонощие, е установена самоличността на извършителите, като същите са задържани. Става дума за три непълнолетни момчета от Варна, които имат и други криминални прояви. Пистолетът, който използвали, за да заплашат служителя на магазина, е намерен и иззет – касае се за въздушен пистолет. Сумата, която тримата са ограбили, била установена след направена ревизия - 870 лева.

Част от парите, взети при грабежа, са намерени и възстановени.

Работата по случая продължава под ръководството на наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Сподели:
Бомба x
Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 183
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това