Задържаха за 72 часа пласьор на наркотици

Темида

Задържаха за 72 часа пласьор на наркотици

4735
преди 4 часа
Задържаха за 72 часа пласьор на наркотици
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На 24.09.2024 г. Софийска градска прокуратура (СГП) привлече като обвиняем А. Н. за държане с цел разпространение на наркотични вещества – престъпление по чл. 354а, ал. 1 от НК и постанови обвиняемият да бъде задържан за срок до 72 часа.

препоръчано

Досъдебното производство е образувано на същата дата в условията на неотложност на основание чл. 212, ал. 2 НПК и се води от 06 РУ-СДВР под ръководството и надзора на СГП.

След запознаване със събраните в началото на разследването доказателства, наблюдаващият прокурор е преценил, че те са достатъчни за привличане на А. Н. към наказателна отговорност. Обвинението спрямо него е за това, че на 24.09.2024 г., около 16:15 ч. в с. Владая, без надлежно разрешително държал високорискови наркотични вещества. В рамките на предприетите процесуални действия, органите на МВР открили две наркооранжерии, монтирани в двор на имот. В тях били разположени 14 големи саксии, засети с растения от рода на конопа, достигнали различна височина. При претърсването са иззети и електронна везна, суха тревиста маса, палатка за отглеждане на растения, както и обрани растения, оставени за изсушаване.

Предстои на 27.09.2024 г. СГП да внесе искане в Софийски градски съд (СГС) за вземане на мярка за неотклонение задържане под стража.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 25 септември: Овните да са пестеливи, трудности за Девите, Везните да не шофират САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 25 септември: Овните да са пестеливи, трудности за Девите, Везните да не шофират
ПИК TV x
ПИК TV! Бойко Борисов с ВАЖЕН коментар преди изборите от Стара Загора, иска мнозинство с над 80 депутати (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПИК TV! Бойко Борисов с ВАЖЕН коментар преди изборите от Стара Загора, иска мнозинство с над 80 депутати (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 92
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК