Задържаха молдовец за изнасилване и блудство

Темида

Задържаха молдовец за изнасилване и блудство

9052
на 25.08.2021
Задържаха молдовец за изнасилване и блудство
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура (СРП) е образувано и се води досъдебно производство, в хода на което към наказателна отговорност е привлечен И.Г., на 34 години, гражданин на Република Молдова.

препоръчано

На 05.10.2020 година между 02.00 и 06.00 часа, в гр. София, ул. "Средна гора", обвиняемият се съвкупил с Д.А., на 18 години, като я принудил към това със сила, заплашил я е с нож и бухалка, ударил ѝ шамар по лицето и я съблякъл.

В този времеви диапазон извършил с момичето и действия с цел да удовлетвори полово желание без съвкупление, отново след като употребил сила и заплаха.

В хода на разследването под ръководството на СРП са събрани достатъчно доказателства, че И.Г. е извършил престъпления от Наказателния кодекс, за които се предвижда "лишаване от свобода" за срок от 2 до 8 години.

Предвид високата обществена опасност на деянието и това, че И.Г. може да се укрие, защото няма постоянен адрес в България, наблюдаващият прокурор е постановил задържането на обвиняемия за срок до 72 часа.

Предстои да бъде внесено искане в съда за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК