Задържаха мъжа, вилнял и подпалил блок до Елин Пелин

Крими

Задържаха мъжа, вилнял и подпалил блок до Елин Пелин

28720
на 29.08.2020
Задържаха мъжа, вилнял и подпалил блок до Елин Пелин
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Задържаха мъжа, вилнял и подпалил блок до Елин Пелин.

Около 10,22 часа днес в полицията бе получен сигнал за възникнал инцидент в село Столник, община Елин Пелин. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. По първоначални данни от апартамент в жилищен блок се чул силен шум и минути по-късно в дома възникнал пожар. Изпратените на място пожарникари погасили огъня. Обгоряла е вътрешността на дома и покъщнина. Няма пострадали.

препоръчано

Служителите на пристигналия полицейски екип установили, че 23-годишният обитател буйствал в жилището, запалил боя и предизвикал огън, разпрострял се бързо сред изпочупената мебелировка, като успял своевременно да напусне.

Задържан е.

Предстои изясняване на обстоятелствата по случая, както и на състоянието на младежа.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК