Задържаха мъж за умишлен палеж на кола във Видин

Крими

Задържаха мъж за умишлен палеж на кола във Видин

7105
на 19.08.2021
Задържаха мъж за умишлен палеж на кола във Видин
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Жител на Видин е заподозрян за палеж на лек автомобил. Той е задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. Автомобилът е бил паркиран пред жилищен блок в комплекс „Възраждане“.

препоръчано

При огледа разследващите установили данни за умишлен палеж. В хода на предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия криминалистите установили и задържали 47-годишен местен жител.

Разследването продължава в рамките на образуваното в РУ-Видин досъдебно производство по чл.330, ал.1 от Наказателния кодекс.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците ще жънат успехи с лекота, Стрелците да се отърват от манията си за уникалност САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците ще жънат успехи с лекота, Стрелците да се отърват от манията си за уникалност
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Вижте какво се случва в летните сараи на Доган - ключови фигури на ДПС пристигат за срещата (СНИМКИ/ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Вижте какво се случва в летните сараи на Доган - ключови фигури на ДПС пристигат за срещата (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 70
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК