Задържаха пироман за умишлен палеж в кърджалийско село

Крими

Задържаха пироман за умишлен палеж в кърджалийско село

10080
на 14.06.2024
Задържаха пироман за умишлен палеж в кърджалийско село
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Задържан е 56-годишен мъж за умишлен палеж, съобщиха от полицията в Кърджали.

препоръчано

Пожарът в сграда в село Чакаларово пламнал около 21 часа в четвъртък.

Палежът е станал след пиянски спор, твърди "24Родопи“. Той е възникнал между 56-годишния мъж и собственика на автосервиз.

“Това е една групичка от няколко души, която всяка вечер се събира пред магазинче. Има маса, диванче. Мъжете пият и в четвъртък са се скарали“, разказват местни жители.

56-годишният Сашо Й. заплашил собственика, че ще му запали сервиза, след което си тръгнал. 15 минути по-късно на монтьора било съобщено, че обектът му е в пламъци.

Изгорели са сградата, две коли и машини. Извършен е оглед. Мъжът е задържан за палеж на имущество със значителна стойност.

По случая е започнато разследване, а работата по случая продължава.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 123
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК