Задържаха пияна лекарка след катастрофа в двора на болница в Сандански

Крими

Задържаха пияна лекарка след катастрофа в двора на болница в Сандански

18247
на 13.12.2022
Задържаха пияна лекарка след катастрофа в двора на болница в Сандански
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Известна лекарка в Сандански бе задържана от полицаите  пияна в двора на болница "Св. Врач".

препоръчано

Докторката направила катастрофа в двора на здравното заведение около обяд и заради произшествието е извикана полиция. Шофирала личния си автомобил "Опел", пише "Струма.ком“.

Когато пристигнали полицаите да направят оглед на местопроизшествието им направило впечатление, че лекарката е леко неадекватна, едва се държала на краката си и се наложило един от полицаите да я подкрепя, докато колегите му правили оглед. Тествали я и уредът отчел 2. 22 промила алкохол.

Не става ясно дали лекарката си е тръгвала от работа или е идвала, но е била облечена с работното си облекло - лекарска престилка.

Докторката работи в кардиологията, но иначе е специалист детски болести.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК