Задържаха пласьор на наркотици от Шумен

Темида

Задържаха пласьор на наркотици от Шумен

10133
на 05.10.2023
Задържаха пласьор на наркотици от Шумен
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Окръжна прокуратура – Шумен, привлича към наказателна отговорност 22-годишен мъж от града за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества при условията на опасен рецидив. Той ще остане задържан за срок до 72 часа с оглед довеждането му в съда за определяне на мярка за неотклонение.

препоръчано

П.Е. бил задържан на 4 октомври 2023 година, след като при обиск в дома му били намерени 30 грама марихуана, разпределена на дози за продажба, както и малко количество чай за пушене. В хода на разследването са установени клиенти на младия мъж, които закупували забранени субстанции от него.

Мъжът бил задържан незабавно и към момента е привлечен към наказателна отговорност за престъпление по чл. 354а, ал. 2, т. 4 от НК. Работата по случая продължава под ръководството и надзора на Окръжната прокуратура в Шумен. Предстои искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо П.Е. да бъде внесено за разглеждане в Окръжния съд.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК