Задържаха посредник за впечатляваща ало измама

Крими

Задържаха посредник за впечатляваща ало измама

6939
на 18.04.2022
Задържаха посредник за впечатляваща ало измама
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Задържаха мъж, съпричастен към телефонната измама, при която 78-годишен мъж предаде 10 000 лева и три златни монети в Крумовград, съобщиха от полицията.

препоръчано

Престъплението е извършено на 13 април около 14:30 часа. След проведено разследване на 15 април е установен 60-годишен мъж, който е участвал в ролята на посредник, взел парите и ги предал в друг град по указания, дадени му по телефона.

По случая е образувано досъдебно производство за измама. Група „Криминална полиция“ и разследващ полицай продължават работата по изясняване на случая.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! "Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК