Задържаха прокурор, отказал проба за алкохол и наркотици

Крими

Задържаха прокурор, отказал проба за алкохол и наркотици

15945
на 10.07.2024
Задържаха прокурор, отказал проба за алкохол и наркотици
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бургаски прокурор отказа проба за алкохол и наркотици, а полицията го задържа.

препоръчано

Методи Велков, обвинител в Териториално отделение-Несебър, към Районна прокуратура-Бургас, рано тази сутрин е отишъл да зареди гориво на бензиностанция.

Служители в обекта са подали сигнал, че вероятно е употребил алкохол. Подали и регистрационни номер на колата му. На място пристигнали полицаи.

Велков обаче е отказал да бъде тестван както за алкохол, така и за дрога. Държал се арогантно с полицаите. Затова те го задържали.

За първи отказ законът предвижда глоба от 2000 лева и 2 години без книжка. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Журналистът Илхан Андай гръмовно пред ПИК TV: Компанията, която прави ремонта в централата на ДПС, си тръгна след щурма! Чакъров има лъскав офис, а Доган ще стои без кабинет, докато не намерят пари, за да платят на строителите (ВИДЕО) Журналистът Илхан Андай гръмовно пред ПИК TV: Компанията, която прави ремонта в централата на ДПС, си тръгна след щурма! Чакъров има лъскав офис, а Доган ще стои без кабинет, докато не намерят пари, за да платят на строителите (ВИДЕО)
ново
Днес: 106
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК