Задържаха рецидивист, ограбил жена на спирка

Крими

Задържаха рецидивист, ограбил жена на спирка

4810
на 12.08.2015
Задържаха рецидивист, ограбил жена на спирка
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицаи задържаха рецидивист за грабеж, пише мироглед.

препоръчано

Повдигнато му е обвинение и му е взета прокурорска мярка за срок от 72 часа.


На 8 август във Второ РУ – Перник бил подаден сигнал от 51-годишна жена за това, че била ограбена на ул. „Ю. Гагарин”. Потърпевшата заявила, че стояла на автобусна спирка, когато към нея се приближил мъж и издърпал златната й верижка от врата. Органите на реда започнали досъдебно производство и предприели действия за издирване на извършителя.


В резултат на проведените оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия е установен и задържан криминално проявения К.М./28 г./ от Перник. Мъжът е познат с кражби, грабежи, нанасяне на средна телесна повреда, обсебване, наркотични вещества и унищожаване и повреждане. Изтърпявал е ефективна присъда за грабеж. Първоначално е бил задържан за срок до 24 часа с полицейска заповед. Последствие му е повдигнато обвинение и наложена прокурорска мярка  за 72 часа.


Законът предвижда лишаване от свобода от 5 до 15 години, както и конфискация до една втора от имуществото на виновния. Работата по случая продължава.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК