Задържаха свищовлия за закана за убийство

Региони

Задържаха свищовлия за закана за убийство

4680
на 04.06.2015
Задържаха свищовлия за закана за убийство
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Служители на полицейското управление в Свищов задържаха 24-годишен мъж от павликенското село Върбовка за закана за убийство, съобщават от МВР във Велико Търново.

препоръчано

Случката се разиграла вчера в голям търговски обект в крайдунавския град. Между задържания – З. М., неизвестен на полицията, който просел пред търговския обект и клиент на магазина възникнал словесен конфликт, при който З. М., държейки в ръката си вилица се заканил с убийство на опонента си.

Изпратеният на мястото полицейски екип установил извършителя в близост до магазина. З. М. е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. Срещу него е започнато бързо производство за престъпление по чл. 144, ал. 3 от Наказателния кодекс.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК