Задържаха трима тийнейджъри с наркотици в Перник

Региони

Задържаха трима тийнейджъри с наркотици в Перник

6272
на 12.01.2020
Задържаха трима тийнейджъри с наркотици в Перник
Автор:   ПИК

Трима тийнейджъри са задържани за притежание на наркотици при акции на полицията в Перник, съобщава „Струма.бг”.

препоръчано

Служители от Второ РУ проверили момче на 17 години и момиче на 16. Това станало до жилищен блок на ул. „Ю. Гагарин“ в кв. „Изток“. От младежа са иззети две пликчета, съдържащи бяло твърдо вещество с тегло малко над 1, 2 грама. Полевият тест показал, че това е екстази. У девойката са открити няколко полиетиленови пликчета с бяло твърдо вещество. Оказало се, че това са екстази и амфетамин с тегло малко под 3 грама. Двамата са задържани за 24 ч. с полицейска мярка.

При друга акция криминалисти от Първо РУ задържали 17-годишен младеж. От него е иззето пакетче с бяло прахообразно вещество. Тестът установил, че става въпрос за ефедрин с тегло над 5 грама. И на него му е наложена 24-часова полицейска мярка.

Започнати са бързи производства по чл. 354 „а“, ал. 3 от НК и работата продължава под надзора на Районна прокуратура – Перник.

 

Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това