Задържаха шестима военнослужещи от британската армия по обвинение в сексуален тормоз

Европа

Задържаха шестима военнослужещи от британската армия по обвинение в сексуален тормоз

7948
на 06.04.2019
Задържаха шестима военнослужещи от британската армия по обвинение в сексуален тормоз
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Британските правоохранителни органи са задържали шестима военнослужещи от британската армия по подозрение в секусален тормоз по отношение на непълнолетна, съобщава „Сън”.

препоръчано

Според информацията, жертвата е била 17-годишно момиче, което е служило в армията.

„В армията ни няма място за подобни действия, и ако това се окаже истина, то всички отговорни трябва да усетят цялата строгост на закона”, изригна във връзка със случилото се министърът на отбраната на Великобритания Гевин Уилямсън пред изданието.

Отбелязва се, че това не е първи скандал, свързан с британската армия в последно време. По-рано стана известен факт за учебни стрелби на военнослужещи от трети батальон на парашутно-десантния полк, разположен в Афганистан, при които, като мишена е била използвана снимка на лидера на Лейбъристката партия Джереми Корбин.

От Министерството на отбраната на Великобритания веднага са започнали разследване на инцидента.

Превод и редакция: ПИК

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК