Вход
София
Времето в София 10 o C

ЗАД КУЛИСИТЕ: Лъсна връзката на Мая Манолова с олигарси, на които е обещала столичната "Топлофикация"

ЗАД КУЛИСИТЕ: Лъсна връзката на Мая Манолова с олигарси, на които е обещала столичната "Топлофикация"

на 17.10.2019
193236
32
ЗАД КУЛИСИТЕ: Лъсна връзката на Мая Манолова с олигарси, на които е обещала столичната "Топлофикация"
Автор: ПИК
17.10.2019
32
193236

Може ли Мая Манолова, за която крупен бизнесменът купуваше гласове на изборите през 2014 г., да бъде борец срещу статуквото? Отговорът е "не". Но в България винаги ще се намерят лапнишарани, на които поредният мераклия за власт да се пробута като борец срещу системата и олигархията.

Купуването на гласове в полза на Манолова тогава даже беше документирано във видео, но хората бързо забравят. Забравят и че Мая Манолова обслужваше с юридическите си съвети един ТЕЦ срещу заплата от 20 000 лв. на месец, както пише тогава в. „Атака“, а нейният съдружник по кантора Петър Паунов, сега кмет на Кюстендил, беше адвокат на собственика на теца.

Именно Манолова направи всичко възможно по времето на тройната коалиция въпросният олигарх да купи теца, а тесните връзки помежду им никога не са били тайна.

В кампанията за кмет на София Мая често обича да задава риторични въпроси към Йорданка Фандъкова за нейните скрити ментори в общината. Добре е да се зададе и един конкретен въпрос на самата Манолова: Вярно ли е, че е обещала на олигарха да приватизира „Топлофикация София“, ако й помогне в сегашната надпревара за кметското място?

Абсурдна е претенцията на Мая Манолова да бъде алтернатива на статуквото, след като самата тя е продукт на това статукво. Забравихме ли за връзките й с Братя Галеви, ключовата й роля на политическо острие на задкулисието по времето на Орешарски, законодателната поправка „Ванко 1“ в полза на известния сводник и трафикант на жени от Пловдив?

Рапърът бе пуснат предсрочно, защото Манолова внесе поправката по предложение на Татяна Дончева, която я подкрепя сега. Дори кратък преглед на няколко статии е достатъчен за всеки средно интелигентен човек, за да си отговори на въпроса може ли Мая да бъде алтернатива на статуквото.

Към всичко, казано дотук, ще трябва да прибавим и очевидния факт, че тя не слиза от екран в последната година. Откакто се регистрира за жител в София в края на октомври миналата година, всеки ден е в голяма медия. Именно тази адресна регистрация беше ясен знак, че Манолова ще се кандидатира за кмет. Тя упорито отричаше този факт допреди месец. Интересно е кой плаща за скъпите участия на Мая Манолова в ефира на най-гледаните телевизии. Опитните хора в България знаят, че медиите не отразяват всяка дума на даден политик само заради сините му очи.

На практика Манолова води кампания от една година и досега само за медии за нея са пръснати милиони. Запознати с кухнята на изборите твърдят, че друг изключително влиятелен бизнесмен стои зад Манолова и нейното внезапно озарение за по-добър живот на софиянци.

Според осведомени политически наблюдатели именно неговият гръб е в основата на смелата и всеотдайна кампания на Мая Манолова срещу Бойко Борисов, който до вчера беше неин покровител и най-големият виновник тя да стане омбудсман. Всички тези зависимости на Манолова спъват устрема й към София - въпреки платените социологически проучвания, които я поставяха на първо място още преди да е започнала кампанията. В действителност тя изостава от Фандъкова с няколко процента, а до финалната права има още време. Достатъчно, за да се разкрият още истини за Мая Манолова - гражданската кандидатка с партиен билет и виза от олигархията, пише в. "Галерия".

Сподели:
Напиши коментар »
(32)
1
МЕСАЛИНА МАНОЛОВИЦА СОБСТВЕНИТЕ И ДРОГАРЕ НЕ Я ИСКАТ ВЕЧЕ В ПАРТИЯТА ,А ДЖЕНДЪРСКОТО ЗАДКУЛИСИЕ Я НАТРИСА НА СОФИЯНЦИ!нИКОЙ НЕ СИ Е НАМЕРИЛ НЕРВИТЕ И СПОКОЙСТВИЕТО НА ПЪТЯ ЗА ДА СЛУША ВСЕКИ ДЕН ИСТЕРИИТЕ,КАПРИЗИТЕ И ПИСКУНИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА РАЗГОНЕНА ПРИМАДОНА !
2
ПИК всеки ден прави реклама на Манолова. Добре, де. Разбрахме. Ще гласуваме за нея.
3
Подкрепям Мая на 100 %, някой да е ходил да си вземе фактура от Топлофикация като юридическо лице. Говоря преди електронния вариант, седят едни лелки с жилетки, отпред един вмирисан като пор охранител, та принтерът ту работи, ту не работи, вътре 4 човека си чоплят носовете. Хайде на борсата, та да видите как се изкарват пари.
4
Престъпната схема на Топлофикация е само и единствено на ГЕРБ и кметицата,защото в света не съществува монополист,който произволно надписва сметките,взима такса за не ползвана енергия,чрез посредници и да е губещ с 800 млн.лв.Това е тотална кражба и открита престъпност на назначените от Столична община ръководство от ГЕРБ.
5
ЛЪЖИТЕ НА МАЯ СА КАТО НА Г-ЖА ЛЪЖА(КОРНИ) ,НИЩО СТАРО НЕ СА ЗАБРАВИЛИ, НИЩО НОВО НЕ СА НАУЧИЛИ (КОМУНОПИТЕЦИ).
6
Обадиха ми се отдавна забравени “приятели” да гласувам за Фандъкова.Оказа се,че са бенефициенти на Столична община: собственици на фирми с обществени поръчки и оценители на обекти. Явно има заповед по гарнизона до всички държавни чиновници и клиентела за набиране на гласоподаватели.
7
ДАНКА ФАНДЪКОВА ПОБЕДА КМЕТ НА СОФИЯ ОТ 1-ВИ ТУР!!! ЩЕ ИМА МНОГО ИНФАРКТИ ВЕЧЕРТА СЛЕД ИЗБОРИТЕ!!! БЕДНЯЦИ И ГОЛТАЦИ ЩВ ДОИЗМОРИМ ТАЗИ ЗИМА ОТ ГЛАД И СТУД! ГЕРБ- ПОБЕДА- ВИНАГИ!
8
Медиите на един охранен олигарх водят ясно забележима клеветническа кампания срещу Манолова. Налага се като честен човек да гласувам за нея!
9
Във БСП е пълно с ПТЕСТЪПНЦИ Българоубиици
10
ще бъде оправена от кюстендилската слива.
11
Каквито и глупости да пишете, софиянци ще гласуват за Мая и против Фандупката. Просто на тях им се налага да ходят и шофират по софийските улици, а там ясно се вижда какво значи герберска кражба и фандупковщина.
12
ГАЛЕВА ИМА МЕТОДИ ОТ ПАРТИЗАНСКИТЕ КРАДЦИ НА МАНДРИ ..СЕГА СИ СЪДРАЛА ШАТРАТА И ОБВИНИ ПОЛИЦИЯТА ...ЕТО ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗГЛЕЖДА КАТО САБОТАЖ НА БКП - БСП И ВСЯВАНЕ НА СТРАХ В ОБЩЕСТВОТО ..ПРЕЗ 1989 ГОДИНА СТВА ЧЛЕН НА БКП ПО “ УБЕЖДЕНИЯ “ , А НЕ ПО ПРИНУДА ,КАКТО КАРАХА НАСИЛА ДА СТАВАШ ПАРТИЕН ЧЛЕН , ГАЛЕВА ИМА “ УБЕЖДЕНИЯ “ !
13
ММ ечерве. Но..клик...пачавра..Ра. няма никакъв шанс за кмет. Йорданка ще я бие още на първия тур с над 50%.Как ще връща парите пачавра не знам. Който е заложил на нея си е хвърлил парите на вятъра
14
Провала на Фандъкова днес по ТВ ,ПИК впрегнаха всички тролчетс в нейна защита.С що се отнася до Топлоизолация, Манолова внесе формулата ,по която се изчислява парното в съда.Съдът отхвърли тази формула която грешна и поиска нова .Само,че Топлофикация и до днес не е изпълнила решението на съда.Принципал на Топлофикация е Фандъкова.
15
......ИМАТ ПРАВО ДА СЕ ВЪЗПРОИЗВЕЖДАТ ! ЕТО АНТИСЕМИТИЗЪМ ...КОООООЛКОТО ИСКАШ В БСП - ТУ ..!
16
Като избереш Маютка,няма да ти се наложи да ходиш до топлофикацията,щото догаря Ковачки ще ти дигне летвата с 200%,та ще си прекарваш кюнци в панелката и ще минеш на въглища,малко по евтини,но пак осигурени от същия дрогар!Абе какво съм зел да обяснявам светлия комунизъм на баш комунист,ч,укундур?!
17
Пояснение за читателите на нашия сайт кенеф. Както вчера писахме за нашият платен трол дебил с никнеймове Патриота ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ итн. За да го познаете пише винаги с големи букви щото за него размера има значение откакто вчера му подарихме новия модел ви.... р 25 см е особено амбициран да троли в нета. Но така е като си завършен онанист и абсолютен дебил. Тъп и прост като нашият благодетел бог Тиква.
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Абе Мая Манолова, след като е толкова лоша и корумпирана („сестра Галева“), защо не я вкарахте в затвора (като г-жа Иванчева, например), ами лично г-н Борисов я сложи за Омбундсман!?! Нямаше ли някой от ГЕРБ, който да става за тоя висок пост, ами все комунисти и агенти на ДС назначавате на най-сладките държавни длъжности!?!
21
Май,че с тая диплома между краката бая олигарси e оправила. ха ха ха хаДа!!!!!
22
Здрастии, абсолютно точен разказ за готвеният нов Костинбродски преврат и конспирация... .......................................................................................................................................... Софиянци, какво може да очакваме от Костинбродска брантия, с Московска диплома за уруспия, със специалност комсомолска Гейша, с профил как да обслужа устно, дърт и гнусен партиен болшевишки член, от политбюро! Тия болшевишки крадливи отрепки, са готови и с курабиите си да си правят пиар, както корветата на кмето вибратор, само и само до обслужат, червените бандити, като братя Галеви, братя Диневи, Фози, Вако-1 2 3 и цял легион от червени БСПдирастки олигарси, ограбели и грабят народа ни преди и сега...Само питам защо и е на Костинбродката Лая, да сменя 8 000лв. заплата с три пъти по малка такава, ако не се кани със БСПдирастията пак да ни краде. Да не би и братя Галеви да са я снимали, как и навират вибратор с крак, и сега да я изнудват, не е ясно. Ясно е, че софиянци не са 80% дебили както ги изкара съветника на Румен Пъпката, и няма да сменят една читава учителка с една плямпаща повлекана. Работен кон за червена кокошка няма как да стане...
23
отговор на коментар
До 4. Само се поинтересувайте от къде са директорите и доста кадри в Топлофикация , та няма да са хора на Йорданка и попечителя й.
24
Ама хайде нещо и за олигарските зад Фандъкова, които са вечните печеливши на обществ.поръчки и си делкат фифти фифти за сметка на столичани. Корупцията е просмукала дълбоко кмета и шайката и по-добре нищо да не пипа, че каквото е пипнала непрекъснато го поправя
25
Кой доведе Топлофикация до фактически фалит с 800 милиона задължения?! Кой осигури на най-омразната чужда фирма Соф.вода минимална печалба от 17% при това тайно и скрито, нима това не е корупция?! До такава степен се грижи за оборота им, че дори и към момента денонощно полива парковете като най-вече поливат алеите и преминаващите по тях хора, почвата не може да поеме простотията и алчността и!!!
26
Алексей Петров е "влиятелният бизнесмен", който в момента стои зад действията на Мая Манолова. И докато беше омбудсман тя по всички болници му водеше синдиката "Защита", караше болничния персонал да се записва в него без да обясни на хората кой е собственик на този синдикат. И после организираха протести уж заради ниските заплати, а всъщност за да свалят правителството. Нито един лекар не им се върза на интригата и това на практика провали плановете на Алексей Петров. Остана си само с протестите.
27
Браво. Добра , информираща статия. Добре е да има повече такива за политиците които искат да ни управляват . Трябва да бъдат показвани, доказвани и разбирани зависимостите на тези които искат да ни управляват.
28
Браво. Добра , информираща статия. Добре е да има повече такива за политиците които искат да ни управляват . Трябва да бъдат показвани, доказвани и разбирани зависимостите на тези които искат да ни управляват.
29
Глупости! Дълговете на Топлофикация надхвърлят 850 млн. Кой ще иска да я приватизира? Интересният въпрос е как се натрупаха и кога? Помните ли по времето на Варьо-топлото, когато беше пред фалит колко бяха?(ще ви дам жокер - много надолу, около 6 пъти)
30
Майче,Майчееее,Майче! Май че...!?
31
№6: На мен ми се обадиха да не гласувам за тебе......
32
Нищо чудно, нали Алексей Петров организира срещата на тогавашния министър Румен Петков с братя Галеви на басейна Спартак. Така че сестра Галева съвсем закономерно е подкрепена за кмет от другарите на братя Галеви като Алексей Петров, а и от самите братя Галеви. Това, че за нас те са в неизвестност, не означава, че и Мая Манолова не знае къде са и че не поддържат контакти. Братя Галеви офейкаха май през 2012г. и 10-годишният давностен срок за завръщането им изтича през 2022г., т.е. ако сестра Галева стане кмет на столицата, ще я превърне в Дупницата на България през 2022г.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 14650
архив

- Татко, откъде намери толкова умна майка?
- От университета.

няма нови новини
Днес: 189
hot
най-четени новини в момента
сега
4314
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Водевил във ВСС - магистратите четвърти час не изпълняват законовата процедура да прегласуват кандидатурата на Гешев. Стотици мокри до кости на "Марш за законност" скандират "Победа" (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
x
ЕКСТРАВАГАНТНА ИДЕЯ: Космическите боклуци стават... хотели и складове
x