ЗАЕДНО И НА ОНЗИ СВЯТ: Приспаха неразделна двойка лъвове (СНИМКИ)

СВЕТЪТ ДНЕС

ЗАЕДНО И НА ОНЗИ СВЯТ: Приспаха неразделна двойка лъвове (СНИМКИ)

37138
на 05.08.2020
ЗАЕДНО И НА ОНЗИ СВЯТ: Приспаха неразделна двойка лъвове (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

От зоопарка в Лос Анджелис съобщиха, че са приспали неразделна двойка лъвове на 21 години, заради влошаващото им се здраве. Двете животни, които постоянно са показвали любовта си едно към друго, са били едни от най-големите звезди на зоологическата градина в Ел Ей.

препоръчано

Хуберт и Калиса цял живот са били заедно, а се озовават в калифорнийския зоопарк преди 6 години, когато вече са били на достойна възраст. Ветеринарите взели трудното решение да приспят двойката заедно, за да не страдат един без друг.

"Хуберт и Калиса имаха невероятната връзка. Беше почти невъзможно да ги видим разделени. Наистина ни болят сърцата, че трябва да се разделим с двойката", коментира Дениз Верет, директор на зоопарка в Лос Анджелис.

В природата лъвовете рядко достигат до 15 години, а в зоопарковете 20, пише "Еконовини.бг". "Те имаха дълъг и щастлив живот", добавиха от зоологическата градина.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК