Закопчаха германец, крал акумулатори

Крими

Закопчаха германец, крал акумулатори

7458
на 17.07.2015
Закопчаха германец, крал акумулатори
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Германец, който живее в Стара Загора, е задържан заради няколко кражби.

препоръчано

Мъжът е на 42 години и е хванат от униформените след като опитал да открадне акумулатор от лек автомобил, паркиран на ул. „Братя Жекови". По случая е образувано досъдебно производство.

При извършено претърсване на колата, управлявана от извършителя, са намерени 6 броя акумулаторни батерии и кутия с кабели за аварийно подаване на ток. Всички те са били задигнати от паркирани в Стара Загора автомобили.

Образувани са 7 досъдебни производства срещу германския гражданин. Той е задържан във Второ РУ - Стара Загора за срок до 24 часа.

Работата по доказване и документиране на цялостната му престъпна дейност продължава.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК