Закопчаха муле на телефонни измамници, намерил работата по обява

Крими

Закопчаха муле на телефонни измамници, намерил работата по обява

11245
преди 4 часа
Закопчаха муле на телефонни измамници, намерил работата по обява
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Криминалисти от Районното управление на полицията в Шабла задържаха 44-годишен мъж.

препоръчано

Установено е, че той се свързал по обява в интернет с непознат, който го наел да транспортира пратки до Румъния срещу 500 лева за курс. Задържаният е познат на МВР.

На 8 октомври мулето получило обаждане, че трябва да вземе пратка от Шабла и да я занесе на адрес в северната ни съседка.

Направен бил опит три възрастни жени от Шабла да бъдат заблудени под предлог, че трябва да дадат ценности и пари на полицията, за да могат органите на реда да заловят опасни престъпници. Нито една от телефонните измами не е била довършена.

Възрастните жени незабавно се свързали със свои близки и полицейски служители и така престъплението било осуетено, предава Нова телевизия за случая.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Адвокат Росен Димитров с горещи подробности за ареста на Джейхан Ибрямов: Вземането на белязани пари е най-силното доказателство за извършено престъпление ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Адвокат Росен Димитров с горещи подробности за ареста на Джейхан Ибрямов: Вземането на белязани пари е най-силното доказателство за извършено престъпление
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК