Закопчаха четирима крадци в акцията за купен вот в района на Велико Търново

Крими

Закопчаха четирима крадци в акцията за купен вот в района на Велико Търново

13350
на 04.10.2024
Закопчаха четирима крадци в акцията за купен вот в района на Велико Търново
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Има задържани в рамките на специализираната полицейска операция, която се провежда на територията на област Велико Търново днес, предаде "Фокус". Четирима души са в ареста, но не за купуване на гласове, а за кражби. 

препоръчано

От Областна дирекция на МВР - Велико Търново, уточниха, че акцията е срещу конвенционалната престъпност и срещу купуването на гласове. Проверяват се няколко сигнала, свързани с изборни нарушения.

Проверките на различни адреси и търговски обекти продължават. Полицейското присъствие в цялата област е засилено. В кварталите "Гарата" и "Калтинец" в Горна Оряховица също има доста екипи.

От ОД на МВР уточниха, че по обяд ще изнесат още междинни резултати.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 100
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК