Закуската с шоколад ще ви помогне да отслабнете

ШАРЕН СВЯТ

Закуската с шоколад ще ви помогне да отслабнете

6303
на 01.07.2013
Закуската с шоколад ще ви помогне да отслабнете
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Любителите на шоколада, които искат да отслабнат, със сигурност ще се зарадват на добрата новина, че не трябва да се отказват от него, а да го похапват на закуска. Отдавна е установено, че консумацията на натурален (тъмен) шоколад е добър начин за отслабване, който ви отвежда по пътя към стройна фигура, защото той е полезен и много вкусен източник на антиоксиданти и аминокиселини, пише сайтът Лечител.нет.

препоръчано

Според резултатите от проучване в областта на храненето, ако човек добавя парче шоколад  към закуската си съчетано със здравословно и балансирано хранене, той ще успее да отслабне, твърдят изследователите от университета в Тел Авив.

Идеалната закуска е тази при, която се приемат  700 калории, за да може тялото да се събуди. Всекидневната закуска включва 30 грама шоколад, две парчета кашкавал, 85 грама крехко месо и две филии пълнозърнест хляб за тостер, намазани с масло.

Диетата с шоколад за закуска действа, защото помага да се намали усещането за глад по-късно през деня. Нисковъглехидратните диети не са най-добрият начин за намаляване на теглото, защото изострят желанието за приемането на въглехидрати.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК