Заловиха камион с нелегален тютюн

Инциденти

Заловиха камион с нелегален тютюн

6807
на 10.12.2018
Заловиха камион с нелегален тютюн
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Значително количество безакцизен тютюн открили полицаи в Пловдив. Това съобщиха от ОДМВР. Общо 120 килограма от контрабандната стока униформените иззели от товарен автомобил „Фиат“, спрян за проверка в петък на бул. „Васил Априлов“.

препоръчано

Срещу 27-годишния водач на автомобила е образувано досъдебно производство, задържан е за едно денонощие. Същия ден колегите им от Шесто РУ установили, че на ул. „Кармен“ в квартал „Столипиново“ 66-годишен мъж пренасял седем найлонови торби с наситнена тютюнева листна маса с общо тегло 3,5 килограма. По случая е започнала предварителна проверка за престъпление по чл. 234, ал.1 от НК.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Равноотдалеченият премиер на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК