Заловиха над 26 тона суровина за производство на наркотици в Турция

Балкани

Заловиха над 26 тона суровина за производство на наркотици в Турция

3691
на 19.07.2021
Заловиха над 26 тона суровина за производство на наркотици в Турция
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Силите за сигурност и митниците в западната провинция Измир са иззели над 26 тона суровина, използвана за производство на наркотици, съобщиха турски източници, цитирани от световните агенции и „Марица.бг”.

препоръчано

Действайки по информация, екип от силите за сигурност и митнически персонал извършиха съвместен рейд на кораб, пристигнал от Китай в пристанище в квартал Алиага, заяви източник от сигурността, пожелал анонимност.

Екипът е открил 26,16 тона лекарствена суровина в контейнер по време на претърсването, включително солна киселина и ацетил хлорид, каза източникът.

Започнато е официално разследване на голямото количество суровина от наркотици и е задържан един човек.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК