Заловиха непълнолетни за грабеж и опит за нападение на възрастен мъж

Крими

Заловиха непълнолетни за грабеж и опит за нападение на възрастен мъж

6542
преди 5 часа
Заловиха непълнолетни за грабеж и опит за нападение на възрастен мъж
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Заловиха двама непълнолетни за нападения и грабежи на възрастни хора в Плевенско, съобщиха от полицията.

препоръчано

Те са задържани на 16 октомври. В съучастие на 14 октомври, те са влезли в дома на 61-годишен мъж в Долна Митрополия и със сила и заплахи му отнели 18 лева, лични документи и други вещи.

Самоличността на извършителите е била установена - на 15 години и на 17 години. Част от отнетите вещи те предали, иззети са и други доказателства. В хода на разследването се изяснило, че двамата са направили два опита за грабеж и от дома на самотно живеещ 84-годишен мъж на същия град.

По данни на потърпевшия на 25 юли, докато спял в стая на къщата си, нахлули двама маскирани. Затиснали го в леглото и поискали пари. Разхвърляли дрехите му и претърсили дюшека на леглото.

Не намерили пари и напуснали къщата в неизвестна посока. Разследването установило, че на 7 септември 15-годишния е извършил повторно проникване в дома на възрастния мъж и е направил нов опит за грабеж, като деянието е осуетено от присъстващи съседи в имота.

Открити и иззети са дрехите, с които той е бил облечен на 7 септември - при повторния опит за грабеж. Тийнейджърите са дали сведения пред инспектор “Детска педагогическа стая“.

Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева издирва под дърво и камък Доган. Съобщиха на Сокола, че журналистката го чака пред превзетата централа, а той отговорил, че... (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева издирва под дърво и камък Доган. Съобщиха на Сокола, че журналистката го чака пред превзетата централа, а той отговорил, че... (ВИДЕО)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК