Заловиха рецидивистки за поредица от кражби на възрастни хора

Крими

Заловиха рецидивистки за поредица от кражби на възрастни хора

24342
на 23.08.2024
Заловиха рецидивистки за поредица от кражби на възрастни хора
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Задържаха две жени, извършили поредица кражби с измама на възрастни хора в София, съобщиха от полицията.

препоръчано

Разследващите са започнали работа по сигнал, получен след като на 8 юли възрастна двойка е била посетена в дома си в жк. „Младост“ от жените, представили се за служителки на асансьорната служба, обслужваща входа.

Те поискали да им бъде платена „такса за асансьора“ от 30 лева и внимателно проследили откъде са взети поисканите пари - порцеланова кутия.

Когато посетителките си тръгнали, възрастните хора са установили, че от кутията липсват всичките им пари - 3030 лева, както и чифт нови обувки, опаковани за подарък.

Жените са отдавна познати на органите на реда, многократно задържани и осъждани за идентични измами на възрастни хора в района на жк. „Младост“.

Поради липсата на постоянен адрес, уличените жени - на 30 и 50 г., са били установени на 20 август и след доклад пред прокурор и на двете са повдигнати обвинения.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК