Заляха Тита с хейт заради дуета й с Фики

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Заляха Тита с хейт заради дуета й с Фики

15948
на 14.02.2022
Заляха Тита с хейт заради дуета й с Фики
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Младата певица Тита си навлече вълна от негативни коментари от страна на феновете си заради втория си поп-фолк проект. Някои от меломаните останаха разочаровани от преквалификацията й в лекия жанр, а други - че пеенето в този стил не й се отдава.

препоръчано

"Българската музикална сцена имаше нужда от твоята поп музика! Чалгаджии колкото щеш!", "Изобщо не ми хареса, не е твоя стил" и "Усети къде е нишата за големите пари и ти се втурна там, лошо", гласят коментарите на последователите й в социалните мрежи.

"Тита е пълен ужас. Сякаш не пее, а вика. Рапът повече й отива" и "Записвате дуети с некадърни певици и песните, макар и хубави, отиват в нищото. Това не е песен, която бих слушала втори път", пишат и феновете на големия син на Тони Стораро.

Песента на Антилопата на БГ попа и Фики носи името "Забравяй ме" и събра около 225 хиляди гледания в платформата за видеосподеляне YouTube за два дни време.

Музиката и аранжимента на "Забравяй ме" са дело на Тита и Snowmuzic. Изпълнителката стои и зад текста на парчето с Лора Димитрова. Режисьор и оператор на видеото пък е Иван Димитров-Torex. Продуцент на проекта е звукозаписната компания на Криско.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов подпука ППДБ от Самоков: Абе, Денков, ти си с 20 човека в Брюксел, ние сме с 2000 тука, на кой поставяш условия? (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов подпука ППДБ от Самоков: Абе, Денков, ти си с 20 човека в Брюксел, ние сме с 2000 тука, на кой поставяш условия? (ВИДЕО)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК