Запалянковци на Олимпик Марсилия нападнаха Матийо Валбуена

Световен футбол

Запалянковци на Олимпик Марсилия нападнаха Матийо Валбуена

7003
на 23.09.2015
Запалянковци на Олимпик Марсилия нападнаха Матийо Валбуена
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Двама запалянковци на френския футболен отбор Олимпик Марсилия са нападнали полузащитника на Лион Матийо Валбуена, съобщи медия от Марсилия. Инцидентът е станал след мача от 6-тия кръг от френското футболно първенство, завършил 1:1.

В понеделник сутринта бившият играч на Марсилия е излязъл от автобуса на настоящия си тим и е тръгнал към летището на град Маринян. Хулиганите са се приближили към футболиста и са му нанесли няколко удара.

Френският национал е бил спасен от негов приятел, успял да дотича навреме на мястото на произшествието. Хулиганите са успели да се скрият.

Мачът Олимпик Марсилия - Лион бе прекъснат за 20 минути заради запалянковците от Марсилия, които през целия мач оскърбяваха Валбуена и хвърляха към него различни предмети.

препоръчано
свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК