ГОРЕЩО
СУПЕР ШОУ! Колтуклиева подгони Киро из коридорите на Съдебната палата. Пита го чуват ли се с Борисов (ВИДЕО)
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Само от ТОЗИ ЧОВЕК зависи дали ще има предсрочни избори. Политиката се опростачи, а младите стават жертва на манипулации (ВИДЕО)
Брутална саморазправа с Асен Василев: Такова 7-минутно унижение от парламентарната трибуна не е имало скоро (ВИДЕО)
ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА за Станислав Цанов! Как ютубърът окраде създателя си Волен Сидеров и си купи къща за близо милион
Кирил Петков се опита да подкопае етническия мир в България
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Продукти: 700 г коприва, 50 г ориз, 100 г масло, 125 г брашно, млян черен пипер, 300 мл прясно мляко, 75 г галета, 2 яйца, 50 г сирене.
препоръчано
Начин на приготвяне: Измитата коприва се сварява в подсолена вода, отцежда се и се нарязва на дребно. Оризът се вари в подсолена вода и се измива със студена вода. В отделна тенджерка се разтопява 75 г от маслото и в него се запържва брашното. При постоянно бъркане се прибавя копривата и след 5 минути се налива млякото. Подправя се на вкус и се сипва в тавичка, намазана с масло и поръсена с галета. Разбитите яйца се изсипват отгоре. Поръсва се с настърганото сирене. Ястието се пече в умерена фурна до зачервяване.
Няколко начина за изсушаване на плодове и зеленчуци
1789303
на 02.02.2023
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1291288
на 10.11.2022
Кои кестени стават за ядене и кои не?
660528
на 13.10.2022
Баница със сирене и праз
1512532
на 04.10.2021


