Заплахи за убийство валят към фелдшер в Хисаря

Крими

Заплахи за убийство валят към фелдшер в Хисаря

16668
преди 4 часа
Заплахи за убийство валят към фелдшер в Хисаря
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Системни заплахи за убийство и умишлено насъскване на кучета към фелдшер от Спешния център в Хисаря.

препоръчано

Извършителят е установен и предаден на съд, но до момента не може да бъде открит, за да му бъде връчена призовката и призован на съд. Той е обявен за общодържавно издирване.

Заплахите и тормозът срещу лекарите са от години, предава Нова телевизия. Но заканите с убийство са насочени главно към фелдшера Георги Батакчиев.

“Лицето се казва Тодор Тодоров. Повече от 2 години този човек злоупотребяваше със сигналите към 112. Ходил съм повече от 50 пъти у тях, никога не е било с основателна причина”, каза Батакчиев.

“Беше решил, че ще си упражнява агресията върху мен. Винаги е бил пиян. Заплашвал ме е многократно, че жив  няма да изляза. Имаше две лоши кучета, не можех да вляза. Винаги сме ходили с полиция.

По няколко пъти на ден е викал полиция, пожарна и Бърза помощ. Преди 2 години пуснахме жалба, държавната машина чак сега се задейства и е обявен за общонационално издирване”, казва Батакчиев.

“Имаше една колекция от хладни оръжия. Злоупотребяваше с възрастта на майка си. Докато я преглеждах и правех кардиограма, не знам какво става зад гърба ми. Водачите на линейките влизаха, защото не знаят какво ще стане”, разказва Батакчиев.

С полиция ходехме, потвърди и шофьорът Петко Колев. Д-р Росица Минчева също казва, че е била обект на агресия. “Това беше преди доста години. Всеки от нас е имал такива случаи в практиката си. Никой медик не трябва да отива на работа със страх”, казва д-р Минчева.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК