Заплашват да убият децата на журналистката Илияна Беновска! Иван Бакалов й се подиграва

АВТОРСКИ НОВИНИ

Заплашват да убият децата на журналистката Илияна Беновска! Иван Бакалов й се подиграва

199903
на 18.05.2021
Заплашват да убият децата на журналистката Илияна Беновска! Иван Бакалов й се подиграва
Автор:   ПИК

Журналистката Илияна Беновска преди няколко дни сигнализира, че е сплашвана с изнасилване и убийство, пише "Трибюн".

препоръчано

Водещата изпрати и сигнал до служебния вътрешен министър Бойко Рашков с молба за помощ и закрила, тъй като има заплахи и за живота ѝ, и за този на семейството ѝ.

Срещу Беновска са били отправяни обиди и закани за жестока агресия:

„На личния ми телефон, по време на ефир, на 08.05.21 г., получих няколко обаждания от номер 089ххххххх и лице, назовало се Чавдар - със закани да бъда убита аз и децата ми, да лежа в затвора, за да ме изнасилват и прочее. Не записах разговора. Но екипът ми го чу на спикър“, пише Беновска до Рашков.

„Свързвам тази пълна с жестокост агресия с мое участие в 2 поредни заседания, проведени на 7-ми и 10-ти май 2021 г., в НС, на ръководената от Мая Манолова Временната комисия по проверка за установяване на злоупотреби и нарушения при разходването на средства от Министерски съвет, министерствата, държавните органи, държавни предприятия и дружества с повече от 50 на сто държавно участие през последните 10 години.

Като журналист, за установяване на фактите по твърдяното от тях, задавах въпроси на Светослав Божидаров Илчовски - земеделски производител от региона на Северозападна България и на собственика на „Агробел“ Павел Стоименов, по време на изслушването им – данните им ги има в НС при издаване на пропуски за влизане. Освен с тях, за установяване на фактите по твърдяното, влязох в словесни пререкания с г-жа Мая Манолова и членове на посочената комисия“, заявява още Беновска в сигнала си и допълва -„Г-н Рашков, страх ме е да излизам и на мога да си гледам работата и да живея. Не посочвам и адрес по тази причина“.

На фона на заплахите за изнасилване и убийство колегата на Беновска – Иван Бакалов открито ѝ се подигра в публикация в профила си във Фейсбук.

„Как върви драмата с Беновска? Намери ли се смелчагата, който я заплашвал да я изнасили?“

Сподели:
Бомба x
5 продукта, с които да влезем бързо в перфектна форма за лятото 5 продукта, с които да влезем бързо в перфектна форма за лятото
ПИК TV x
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: В един и същ ресторант - Радев празнува рождения си ден с цигански оркестър, Узунов получава дебелия плик (ВИДЕО/СНИМКИ) РАЗКРИТИЕ НА ПИК: В един и същ ресторант - Радев празнува рождения си ден с цигански оркестър, Узунов получава дебелия плик (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това