ЗАПЛЕС: Снуп Дог забравил 300 000 паунда в английски клуб

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ЗАПЛЕС: Снуп Дог забравил 300 000 паунда в английски клуб

8331
на 04.04.2019
ЗАПЛЕС: Снуп Дог забравил 300 000 паунда в английски клуб
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Рап ветеранът Снуп Дог без да иска забравил торба с огромна сума пари след участие в нощен клуб в английския град Екзитър. Това твърди самият собственик на нощното заведение Джордж Слоун, които си припомни случката от август 2014 г.

препоръчано

"Снуп е най-лежерният човек, който някога съм срещал. Изкарах около 20 минути с него и единственото, което чух от устата му беше "яко". Вечерта беше "яка", клубът беше "як", публиката беше "яка", смее се Слоун.

След като слязъл от сцената рапърът разписвал автографи, снимал се с фенове, нямало нищо необичайно в изискванията му за престоя в заведението, освен да му осигурят определена марка джин. Купонът свършил и собственикът, които организирал цяло мини-турне на Снуп в околните градове, се качил на колата си, за да се прибере у дома. Тогава получил телефонно обаждане от екипа на звездата, който бил отседнал в хотел за 50 паунда нощувката, в предградието на Екзитър, че са забравили важна торба в клуба.

"Оставили сме голяма раница на горния етаж, зад пулта на DJ-я. Може ли да дойдем и да си я вземем?", попитали от антуража на изпълнителя.

Една от особеностите на Снуп била, че винаги държал да му се плаща кеш. Съдържателят на клуба веднага разбрал, че най-вероятно търсят торбата с хонорара, но съвсем не заподозрял, че съдържа всички хонорари, който бил заработил до момента. "Сметнах бързо на ум и това са около 300-400 хиляди паунда. Можеше да се пенсионирам в онази нощ", пошегува се Слоун, цитиран от "Монитор".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК