Започват разпитите по аферата "Театрална кражба"

Темида

Започват разпитите по аферата "Театрална кражба"

6290
преди 4 часа
Започват разпитите по аферата Театрална кражба
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Започват разпити по аферата с източването на средства от театрите. Пред магистратите в Пловдив ще застанат около 30 души, които са били наети на фиктивни трудови договори.

препоръчано

Предстои и разпит на служители от Финансовата дирекция на Министерството на културата, ангажирани с плащанията, припомня БНТ.

410 хиляди лева, които бяха източени от театрите в Смолян и Разград, вече са при разследващите. 225 хиляди от тях са предадени доброволно. Парите са задържани като веществено доказателство.

IT-специалистът, който е сочен за мозък на театралната кражба Петко Писков заяви, че липсват доказателства за вината му. В аферата в театрите стана ясно, че са източени над милион и половина лева.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК