Започва делото по същество срещу прокурорския син от Перник

Темида

Започва делото по същество срещу прокурорския син от Перник

9205
на 10.04.2023
Започва делото по същество срещу прокурорския син от Перник
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Старт на делото по същество срещу прокурорския син Васил Михайлов в Софийския районен съд.

препоръчано

Той е обвинен за 8 престъпления – за нанасяне на средни телесни повреди на трима души, леки телесни повреди по хулигански подбуди на други двама, за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и за закана с убийство.

Това е едно от делата срещу сина на прокурор Бисер Михайлов. Докато започне по същество, имаше масови отводи на съдии от Перник и София заради познанство с баща му.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК