Започва поетапно миене на карета от улици в жилищни квартали в София

Региони

Започва поетапно миене на карета от улици в жилищни квартали в София

6544
на 06.06.2020
Започва поетапно миене на карета от улици в жилищни квартали в София
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

От 8 юни започва миене на съседни улици в кварталите, които са обособени в карета. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Дейностите ще започнат от район “Красно село“ от каре, в което попадат улиците: бул. "Генерал М.Д.Скобелев", от бул. "Прага" до пл. "Руски паметник", бул. "Христо Ботев" от бул. "Генерал М.Д.Скобелев" до бул."Македония", бул."Македония" - нечетни номера от пл."Руски паметник" до бул."Христо Ботев", ул."Св.Иван Рилски" от бул."Генерал М.Д.Скобелев" до бул."Христо Ботев", ул. "Люлин планина" от бул."Генерал М.Д.Скобелев" до ул."20-ти Април", ул. "Лайош Кошут" от бул. "Генерал М.Д.Скобелев" до бул. "Христо Ботев", ул."20-ти Април" от бул. "Христо Ботев" до бул."Македония" ул."Ивайло" от бул. "Христо Ботев" до бул. "Македония".

Поетапно ще се извърши миене с цистерни по карета и в районите “Възраждане”, “Оборище”, “Средец”, "Лозенец" и "Триадица".

Ще се мие и територията между бул. "Витоша", бул. "Патриарх Евтимий", бул. "Христо Ботев" и ул. "Позитано".

Въвежда се временна забрана за обществено ползване на улиците от превозни средства във връзка с извършване на дейностите.

Закриват се и участъци от зоните за платено паркиране - „синя“ и „зелена“ зони, както и „служебен абонамент“ за периода на миенето.

Собствениците на автомобили трябва да преместят колите си за времето от 07.30 ч. до 16.30 ч. от уличните платна. Това е необходимо, за да се извърши цялостно миене на пътните платна и тротоарите.

График с улиците може да се види на страницата на Столичен инспекторат от банера МИЕНЕ и ГРАФИЦИ.

Уведомление за извършване на дейностите се поставя на жилищните сгради за съответната етажна собственост.

Непреместените автомобили ще бъдат принудително изместени на свободни места в съседни улици.

На телефон 070013233 гражданите имат възможност да се информират за местонахождението на автомобила си, в случай на наложило се преместване.

Организацията за изпълнение на всички дейности се извършва съгласувано от Столичен инспекторат, фирмите по чистота, ЦГМ АД, Пътна полиция-СДВР, Общинска полиция, Софийска вода АД.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК