Започнаха да излизат скандални разкрития за смъртта на Денис Теофиков

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Започнаха да излизат скандални разкрития за смъртта на Денис Теофиков

25653
на 07.11.2022
Започнаха да излизат скандални разкрития за смъртта на Денис Теофиков
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Година след фаталния октомври, в който родният поп-фолк загуби една от най-талантливите си надежди, въпросите около смъртта на Денис Теофиков намират своите отговори.

препоръчано

Певецът е бил спокоен преди фаталния полет на 24 октомври. В белите дробове не е открита кръв, не е бил уплашен. Тоест вероятността за конфликт, след който някой да е бутнал Денис, отпада.

По този начин основната версия остава "склоняване към самоубийство". Към това сочат и показанията на разпитаните по случая.

Нещо повече - в кръвта на Денис не са открити следи от наркотици. След фаталния 24 октомври стана ясно, че младият певец се е борил с паник атаки. В последните месеци преди смъртта си е бил и в сериозна депресия.

Въпреки трудностите обаче, Денис се е съпротивлявал. След смъртта му близки разкриха, че е посещавал евангелистка църква, а там е срещнал пастор, който му помогнал да открие Бог. Именно той е служил и на погребението му, тъй като, както се знае, в Православието не е позволено служителите да опяват починали след самоубийство - каквато остава и основната версия за момента.

По-късно се твърдеше, че Теофиков е търсил помощта на ходжа, за да се избави от демони. Това така и не беше потвърдено от близки на изпълнителя, пише столичен ежедневник. 

 

 
 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Борислав Цеков с РАЗБИВАЩ коментар - на финалната права победителите са... (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ГОРЕЩО В ПИК TV! Борислав Цеков с РАЗБИВАЩ коментар - на финалната права победителите са... (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 115
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК