Започна проверка по процедурата за издаване на заповедта за обявяване на защитена зона "Камчия"

Животът днес

Започна проверка по процедурата за издаване на заповедта за обявяване на защитена зона "Камчия"

5914
на 22.01.2021
Започна проверка по процедурата за издаване на заповедта за обявяване на защитена зона Камчия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Във връзка с публикации в медиите относно начина на провеждане на процедурата по обществен достъп на проекта на заповед за обявяване на защитена зона „Камчия“, министърът на околната среда и водите разпореди извършване на вътрешна проверка, съощиха от МОСВ.

препоръчано

В случай, че се установят пропуски при провеждането на процедурата, ще бъде възобновено производството по издаване на заповедта за обявяване на защитена зона „Камчия“, която е  публикувана в „Държавен вестник“, бр. 5 от 19.01.2021 година.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК