ЗАПОЧНА СЕ: Вече има фаворит за поста на Ерик тен Хаг в Юнайтед

Световен футбол

ЗАПОЧНА СЕ: Вече има фаворит за поста на Ерик тен Хаг в Юнайтед

13259
преди 4 часа
ЗАПОЧНА СЕ: Вече има фаворит за поста на Ерик тен Хаг в Юнайтед
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Помощникът на Ерик тен Хаг в Манчестър Юнайтед Рууд ван Нистерой се превърна в сериозен фаворит за мениджърската позиция. Наставникът и ръководството са под натиск след поредния неубедителен мач на “червените дяволи“.

препоръчано

В двубоя от 8-ия кръг на Висшата лига  Манчестър Юнайтед претъпя тежко поражение с 0:3 от Тотнъм, при това на “Олд Трафорд“.

Отборът имаше тежък мач, като се наложи да играят с човек по-малко през цялото второ полувреме, след като Бруно Фернандеш беше изгонен, припомня "Гонг“.

свързани новини

Напрежението около Тен Хаг започва да нараства, след като холандецът спечели ФА Къп миналия сезон му, а това му осигури нов договор. Според медиите на Острова сега Ван Нистелрой е големият фаворит за поста. Той беше назначен за помощник-мениджър на клуба през юли тази година, подписвайки двугодишен договор.

Бившият нападател на Юнайтед подаде оставка като треньор на ПСВ през 2023 г., но спечели два трофея, включително Купата на лигата на Нидерландия, през единствения си сезон начело.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК